Syyskokous 30.11.

Kokous pidettiin Cumulus-Huviretken Päijännekabinetissa ja väkeä oli paikalla 30.

Ammattiosastomme sääntömääräinen syyskokous

pidettiin maanantaina  30.11.2015 klo 18 Hotelli Cumuluksessa Jyväskylässä.

Ripeästi edenneessä kokouksessa (18-19) tehtiin hyviä päätöksiä: valittiin uusi johtokunta  ja uusi puheenjohtaja  eli onneksi olkoon, Tarja Peltola. Kokoonpanon kerromme näillä sivuilla ja kuvakin löytyy.

Toimintasuunnitelma ja talousarvio hyväksyttiin; ilmoitusasioina kuultiin mm. hiihdon MM-kisoista Lahdessa 2017. PAM on yhteistyökumppanina mukana tapahtumassa.

Kokous valtuutti johtokunnan päättämään erotako JAP:stä (SAK:n Jyväskylän alueen paikallisjärjestö).

Päivi Vehmas kertoi SASK:n (Suomen ammattiliittojen solidaarisuuskeskus) toiminnasta havainnollisesti ja selkeästi. Kuvia aiheesta oheisessa galleriassa. Esitys puhui karua kieltään siitä, millaisissa oloissa ihmiset joutuvat elämään ja työskentelemään, jos ay-liike joko puuttuu tai ei saa toimia vapaasti. Meillä Suomessa ovat asiat toistaiseksi ja kansainvälisesti vertaillen hyvin vahvan ay-liikkeen ansiosta ja tälle polulle SASK pyrkii ihmisiä eri puolilla maailmaa auttamaan. Esitys pani väkisinkin miettimään millaista meillä Suomessa olisi jos ammattiyhdistysliikettä ei olisi perustettu. Kuten myös sitä miten tärkeää on vastustaa maamme hallituksen ja EK:n yrityksiä murentaa ay-liikettä.

Kuvat jatkavat. ©Jukka Loikkanen

Puheenjohtaja Tarja Peltola

Ammattiosastomme
uusi johtokunta (2016)

Tarja Peltola, puheenjohtaja
Tanja Puttonen, sihteeri
Raija Pitkänen, taloudenhoitaja

Muut jäsenet
Sari Uus-Leponiemi
Eija Väisänen
Saija Koivumäki
Xiao Bei Zhang
Noora Konki
Päivi Vehmas
Päivi Aaltola
Tarja Koivusilta
Karoliina Rintanen
Matti Muurikainen
Marjut Lampinen