Liity jäseneksi

LIITY JÄSENEKSI TÄÄLLÄ!

Monta hyvää syytä liittyä

PAMin jäsenyys tuo sinulle laajat palvelut ja jäsenedut. PAMin työsuhdeneuvonta, luottamusmiehen tuki työpaikalla, koulutus ja lähellä olevan aluetoimiston palvelut ovat sinun, jäsenen käytettävissä. 

Jokaiselle jäsenelle tulee PAM-lehti 15 kertaa vuodessa. Jäsenenä voit hyödyntää myös monia rahanarvoisia jäsenetuja, joita ovat mm. bensa-alennukset, lomapaikkaedut, hotelli- ja laivaedut, pankki – ja vakuutusedut ja monia muita etuja, joita voit tarkastella liiton nettisivuilta pam.fi tai PAM-lehdestä.
Lisää jäseneduista täällä!

PAMin jäsennyys tuo sinulle myös ansiosidonnaisen työttömyysturvan sekä tarvittaessa oikeusapua työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

Liittymällä turvaat tulevaisuutesi. Suosittele PAMia myös kaverillesi!

Mikä ihmeen ammattiosasto?

Tiesitkö, että sinullakin on ammattiosasto, jonka kautta voit osallistua erilaisiin tapahtumiin ja vaikuttaa liiton toimintaan?

Liittyessäsi PAMiin liityt samalla ammattiosastoon. Ammattiosasto on paikallinen yhdistys ja usein alueellinen osasto, jolloin siihen voi kuulua työntekijöitä useilta työpaikoilta ympäri maakuntaa.

Osastot ovat itsenäisiä yhdistyksiä, jotka muodostavat liiton (PAM). Osastojen toimintaa määrittelee yhdistyslaki sekä osaston säännöt ja toimintaa ohjaa osaston johtokunta. Päätösvaltaa käyttää syyskokouksen valitsema johtokunta.

Osastot edustavat jäseniään liitossa, tekevät aloitteita, vaikuttavat palvelualojen työntekijöiden työ- ja elinoloihin sekä tarjoavat palveluita jäsenilleen. Oman osastosi numeron löydät esim. jäsenkortista.

Ammattiosaston kautta voi

tehdä aloitteita esimerkiksi alan työehtosopimusten parantamiseksi

osallistua koulutukseen ja muihin vapaa-ajan tapahtumiin

osallistua työpaikkatoimintaan

tehdä ehdotuksia ja olla päättämässä, mitä toimintaa osasto järjestää

vaikuttaa koko ympäröivään yhteiskuntaan, siis tehdä vaikkapa esityksiä työelämän lainsäädännön kehittämiseksi