PAMin uutisia

PAMin uutiset

Jessy Eckerman suosittelee lämpimästi Norden-koulua ay-aktiiveille – hakuaika päättyy 19. elokuuta (tänään)

Kannattaa lähettää hakemus, jos haluat tutustua työväenliikkeeseen ja solmia kontakteja Pohjoismaihin, kehottaa Jessy Eckerman.

Miltä näyttää kaupan alan tulevaisuus? (16.7.2019)

Vastuullisuus, digitalisaatio ja ilmastonmuutos nousivat esiin keskeisinä kaupan alan suunnannäyttäjinä Porin SuomiAreenan keskustelussa.

PAMin tavoiteohjelma: Mikä on sosiaalisen vastuun merkitys yrityksen menestyksessä? (16.7.2019)

Kesäkuun liittokokouksessa päätettiin tavoiteohjelmasta, joka koostuu kuudesta teemasta. Kolmas teema käsittelee sitä, mistä syntyy aito sosiaalinen vastuu ja miten yritykset voisivat siitä hyötyä.

Suomenkin työoikeuksien noudattamista seurataan kansainvälisesti (12.7.2019)

Kansainvälinen työjärjestö ILO täyttää tänä vuonna sata vuotta. Kesäsarjassa käydään läpi ILOn keskeisiä sopimuksia suomalaisittain.

PAMin tavoiteohjelma: Miten uudistaa sopimusjärjestelmää? (10.7.2019)

Kesäkuun liittokokouksessa päätettiin tavoiteohjelmasta, joka koostuu kuudesta teemasta. Toinen teema käsittelee sopimusjärjestelmän uudistamista vastaamaan työelämän muutoksiin.

EWC-koulutusta tarjolla pamilaisille elokuussa (9.7.2019)

Kansainvälisisissä yrityksissä toimivilla pamilaisilla on nyt mahdollisuus tutustua EWC-toiminnan perusteisiin kahden päivän kurssilla 20.–21.8.2019. Hae mukaan viimeistään 23.7.

Yrittäjän perheenjäsen voi 1.7.2019 lukien vakuuttaa itsensä PAMin työttömyyskassassa (8.7.2019)

Työttömyysturvalain muutos parantaa niiden yrittäjien perheenjäsenten asemaa, jotka työskentelevät perheen yrityksessä mutta eivät omista itse yrityksestä mitään.

Reilu matkailu Suomen suvessa kiinnostaa (8.7.2019)

Ilmastonmuutos ja kestävä kehitys ovat nyt vahvasti pinnalla, myös matkailussa. Ympäristöystävällisyys ja ekologisuus ovat matkailijoille tärkeitä kriteereitä, ja kotimaan matkailukin on lievästi noususuunnassa.

PAMin tavoiteohjelma: Mistä syntyy paras palvelu? (3.7.2019)

Kesäkuussa järjestetyssä PAMin liittokokouksessa päätettiin uudesta tavoiteohjelmasta, joka koostuu kuudesta teemasta. Niistä ensimmäinen pureutuu ihmisen rooliin palvelualojen tulevaisuudessa.

Tyytyväinen Ilmastoveivi2019 -kampanjoija: ”Minusta me olemme saaneet paljon aikaan” (2.7.2019)

Ilmastoveivikampanja tähtäsi siihen, että Suomi käyttää mahdollisuutensa EU:n puheenjohtajamaana ilmastonmuutoksen hillinnässä. Tuuli Aitschison on tyytyväinen siihen, miten asia näkyy hallitusohjelmassa, mutta vasta tositoimet ratkaisevat.