PAMin uutisia

PAMin uutiset

Kilpailuttaja on avainasemassa siivoojan aseman kehittämisessä (eilen)

Siivoustyötä kilpailutetaan muutamien vuosien välein: siivousliike saattaa vaihtua toiseen. Kilpailutuksen asiantuntijan Aino-Maija Lahtelan mukaan kilpailutukset ovat kiristäneet siivoojien työtahtia. Tilanne on sama kuin hoito-alalla.

Holiday Clubin syksyn ja talven lomaviikot ovat nyt haettavissa! (eilen)

PAMilla on tasokkaita Holiday Clubin viikko-osakkeita Himoksella, Katinkullassa, Kuusamossa, Naantalissa, Pyhällä, Saariselällä, Saimaalla, Sallassa, Tahkolla, Tampereella, Turussa ja Vierumäellä. Majoitushinnat jäsenille 200–550 €.

"Harvemmin passiivisuudella on saatu mitään aikaan." (18.2.2019)

Nick Myllymäki on äänestänyt lähes kaikissa vaaleissa, joissa on ollut äänioikeutettu. Hän haluaa käyttää äänioikeuttaan, kun se hänelle on annettu, ja kaipaa lisää nuoria päättäjiksi.

Selkeyttä alustatyöhön (15.2.2019)

PAMin eduskuntavaalitavoitteisiin kuuluu saada työsopimuslakiin työnantajaolettama: esimerkiksi työtä tarjoava alusta katsottaisiin lähtökohtaisesti työnantajaksi. Näin sillä olisi myös työnantajan velvoitteet.

Siistijä Heli Jämsen iloitsee työpaikkansa menestyksestä: ”Työntekijöitä pitäisi kuunnella enemmän” (14.2.2019)

Kotisiivoukseen erikoistunut perheyritys Koti Puhtaaksi Oy valittiin viime viikolla Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work -äänestyksessä pienten yritysten kategoriassa.

Foodoran läheteille pitkään odotetut taukotilat (14.2.2019)

Taukotiloja ei olisi palautettu ilman aktiivista kampanjointia, pyörälähetti sanoo.

Aulavartijan työssä oppii joka päivä uutta (14.2.2019)

Kouvolalainen Ida Jussila liittyi hiljattain PAMiin. Hän viihtyy työssään AVARN Securityn aulavartijana, ja nauttii asiakaspalvelusta sekä uuden oppimisesta.

Tuhansia erimielisyyksiä selvitettiin, vain ani harva täytyi viedä oikeuteen (13.2.2019)

Viime vuonna PAMiin tuli noin 50 000 yhteydenottoa työsuhdeasioissa. Niistä jäi ratkaistavaksi lähes tuhat erimielisyyttä. Valtaosa selvitetään työpaikoilla tai PAMin aluetoimistoissa ennen kuin oikeusistuimien täytyy tarttua asiaan.